Üdvözöljük a telepítők támogatási és információs oldalán!

PROTECT – siker, növekedés

A Protect Ködvédelem a legkeresettebb biztonsági ködfejlesztő rendszer, világpiaci vezető az iparágban.

Innovatív termékeinket agilis forgalmazókon és behatolásjelző rendszer telepítőkön keresztül értékesítjük, világszerte több mint 50 országban.

Nézze meg cégbemutató filmünket a videógalériában és tudjon meg többet a PROTECT-ről!

Fenntartható, gyümölcsöző üzleti kapcsolatok kívánunk kiépíteni Önnel

Üzleti modellünk a legmegbízhatóbb a biztonsági köd iparágban. A világ telepítőivel számos hosszú távú együttműködésünk bizonyítja, hogy stratégiánk kifizetődő.

Támogatjuk Önt értékesítési, marketing és műszaki képzéssel, e-learning anyagokkal, szakértői forródróttal és megbízható szállítással.

Referenciánk több ezer elégedett felhasználó

Termékeink naponta több ezer magánszemély és vállalkozás értéktárgyait védik. A világ legnagyobb cégeinél is.

Nézze meg az esettanulmányokat és referenciáinkat a honlapon!

Független laboratóriumok által bevizsgált, betörők által tesztel termék – világszerte

A PROTECT ködgenerátor és a ködfolyadék független laboratóriumok által bevizsgált és tanúsított termék világszerte. A hatóságok messzemenően ajánlják ezt a biztonsági rendszert.

A vállalkozások és ingatlantulajdonosok körében szintén világszerte elismert, beleértve a piacvezető behatolásjelző rendszer-telepítőket is, mint például a G4S, Stanley Security, Falck, ADT, Chubb, Securitas és a Nokas.

Együtt dolgozunk a hatóságokkal

Szoros együttműködésünk van a rendőrséggel, a biztosítótársaságokkal és a tűzoltósággal, emellett teljes körű felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Az Ön sikere a mi sikerünk

Célunk, hogy telepítőink sikeres legyenek, ennek érdekében tanfolyamokkal, technikai támogatással, értékesítési- és marketingtanácsadással segítjük kollégáinkat.

Műszaki forródrót

Műszaki forródrótunk a PROTECT telepítőinek rendelkezésére áll. Segítünk megoldani a telepítést, hibaelhárítást és egyéb műszaki kihívásokat.

Értékesítési és marketing támogatás

Segítünk az értékesítési találkozók, bemutatók, értékesítés tanfolyamok szervezésében, az ügyfelekkel való tárgyalásokkal. Biztosítunk promóciós anyagokat az értékesítési kampányokhoz, előadásokhoz, vásárokhoz, stb.

Lépjen kapcsolatba a PROTECT-tel!

Rendelkezésére állunk, amikor szüksége van ránk – online és offline. Találkozni fog velünk konferenciákon, szemináriumokon és egyéb rendezvényeken. Lehetősége lesz, hogy megismerje a termékeket, tippeket és tanácsokat kapjon az értékesítési és műszaki kollégáinktól. Ne habozzon, kérjen egy találkozót!

Védi ügyfeleit – szép és egyszerű

A PROTECT, együttműködve a behatolásjelző rendszer telepítőkkel világszerte, különböző eszközöket és irányelveket fejlesztett ki, hogy a tökéletes biztonságiköd-megoldást nyújtsa.

Egyedi megoldások

Két helyiség sohasem egyforma. Különböző biztonsági ködfejlesztő rendszereket kínálunk az ügyfelei igényeire szabva. Három fontos kérdésre kell válaszolnia a megfelelő biztonsági ködfejlesztő rendszer kiválasztáskor: melyik típusú készüléket, hányat, és hová kell telepíteni annak érdekében, hogy ügyfeleinek a legjobb megoldást, ezáltal az optimális biztonságot nyújtsa.

Rejtett vagy látható

A PROTECT ködgenerátorokkal ügyfeleinek rejtett ködvédelmet is nyújthat az álmennyezet fölé vagy a fal mögé szerelve, ha a hely alkalmas rá. Fúvókáink minden igényt kielégítenek, fúvókahosszabbító kiegészítőkkel fokozhatja a rugalmasságot.

Egyszerű telepítési eszközök

A behatolásjelző rendszerek telepítői számára sablonokat adunk, amelyekkel jelentős munkát, tervezést takarítanak meg és csökkentik a helytelen fúrás kockázatát. Emelőeszközt is biztosítunk, amely csökkenti a mennyezeti telepítés munkaidejét.

Látogassa meg a videógalériát egy élő bemutatóra!

Gyors útmutató

A PROTECT gyors útmutató segít telepíteni és beállítani a köd rendszert. Megjegyzés: Ez nem helyettesíti a telepítési kézikönyvet, amelyeket a ködgenerátorokkal szállítunk, illetve a kötelező műszaki tanfolyamot.

Intelligens eszközök

Folyamatosan fejlesztjük technológiánkat, ködvédelmi rendszereinket, hogy a világ legjobb biztonsági rendszerét kínáljuk. Minden intelligens eszközökről teljes körű információkat talál a Termékek menü alatt.

IntelliSuite

A PROTECT IntelliSuite egy diagnosztikai szoftver, amely világos áttekintést nyújt a hozzá csatlakoztatott ködgenerátor adatairól, például:

  • Kimutatja az aktuális állapotot, például az akkumulátorok fennmaradó élettartama, stb.
  • Teljes jelentést ad a tárolt eseményekről/adatokról

Ennek számos előnye van, például a jobb telepítés, egyszerűbb hibaelhárítás, pontos dokumentáció, így sokkal magasabb szintű szakmai szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.

IntelliBox és IntelliBox IP

A PROTECT IntelliBox vezérlőegységgel még könnyebben telepíthet, szervizelhet és kezelhet akár 16 ködgenerátort egyetlen rendszerben. A PROTECT IntelliBox célja a rendszer központi felügyeletének és szervizelésének megkönnyítése, vezetékes vagy vezeték nélküli telepítés során.

MultiCard

A PROTECT MultiCard egy bővítőkártya, többcélú felhasználásra. Lehetővé teszi a jelzések elválasztását, különböző hibák esetén. Ezzel időt és pénzt takarít meg, mivel a távfelügyelet azonosítani tudja a pontos hibát a szervizhívás előtt.

  • Egyszerű, megbízható megoldás rablás vagy betörés ellen
  • Különböző hibaállapotok és szervizüzenetek pontos meghatározása

A PROTECT MultiCard kompatibilis minden PROTECT ködgenerátor modellel, 10 másodperc alatt telepíthető!

IPCard

Távoli hozzáférés a ködgenerátorhoz interneten. Ezzel a bővítőkártyával az interneten keresztül csatlakozni tud egy PROTECT ködgenerátorhoz, így jelentősen bővíteni tudja annak funkcióit.

A legmegbízhatóbb termék a piacon – akár 5 év garancia

A PROTECT dán tulajdonú cég, magas színvonalát nemzetközileg elismerik. A “i” sorozat tagjai CE-jelzett minőségi termékek, amelyek megfelelnek az összes jelenlegi nemzetközi szabályozásnak (IEC 62642-8) és az MSZ EN 50131-8 magyar szabványnak is.

A ködgenerátorokat és a folyadékokat független laboratóriumok vizsgálták be és tanúsították világszerte. A hatóságok széles körben ajánlják ezt a biztonsági rendszert. Megkaptuk az elismert és megbecsült francia CNPP akkreditált tesztlaboratórium tanúsítványát is.

Az IEC 62642-8 (EU szabvány: EN 50131-8) az iparág szabványa, elsődlegesen a behatolásjelző rendszer telepítők és felhasználók számára. A telepítők képzésével, a termék teljesítményével és a biztonsági ködvédelmi jelzések biztonságával foglalkozik.

Sok ország rendőrsége és biztosítótársaságai igazolják, hogy a biztonság ködvédelem támogatást nyújt a bűnüldözési erőfeszítéseikhez. Sok biztosítótársaság előírja bizonyos típusú vállalkozásoknál a biztonsági ködvédelem használatát, ha az adott társaság ismétlődő betöréseknek esett áldozatul.

Garanciák

A PROTECT A/S 24 hónapos garanciát biztosít a termékek hibáira és hiányosságaira. A garanciális időszak attól a naptól kezdődik amikor a termék elhagyja a gyárat.

Megjegyzés: A legtöbb modellre (kivéve: Xtratus), kaphat három év extra garanciát is az online űrlap kitöltésével.

12 hónapos garanciát vállalunk az extra felszerelésekre, alkatrészekre és javításra.

Kivételek

A garancia nem terjed ki a folyadékra, akkumulátorokra, a szállítási költségekre és a rendszeres kopásra.

Töltse ki és küldje el a garanciaűrlapot itt!

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon minket! +36 70 632 1051

Kapcsolat űrlap

A* -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!