Az egész világon támogatjuk képzett PROTECT telepítőinket!

Védelem másodpercek alatt

Ügyfelei maximális elégedettségének érdekében biztosítjuk, hogy a piacon található legjobb terméket értékesítse és telepítse.

Műszaki támogatással és képzéssel támogatjuk tevékenységét.

Műszaki tanácsadást és e-learning programokat biztosítunk.

Gondoskodunk üzletéről


A weboldal célja, hogy a Protect Ködvédelem ismeretéhez szükséges eszköztárat és információgyűjteményt nyújtson professzionális telepítőknek.

Csak a telepítők részére forgalmazzuk termékünket, mert tudjuk, hogy szoros kapcsolata van a végfelhasználókkal. Támogatni fogjunk és útmutatást nyújtunk a piackutatás, értékesítés, telepítés, műszaki karbantartás és hibaelhárítás terén. Része lesz egy erős, globális támogatást nyújtó szervezetnek, amely folyamatosan tájékoztatja és támogatja.

Termékeink és támogatásunk az előnyére szolgál

A PROTECT partner a bűnözés elleni küzdelemben. Ennek jegyében folyamatosan támogatást és útmutatást nyújtunk a piackutatás, értékesítés, bemutatók, méretezés, telepítés és szerviz terén. Telepítőink részesei egy erős, globális szervezetnek, amely megoszt minden új fejlesztést és tapasztalatot a kollégák között világszerte.

Ne feledje! Az oldal folyamatosan frissül fontos információkkal, ezért mentse el a Kedvencek közé böngészőjében, hogy az újdonságokról folyamatosan naprakész információkhoz juthasson!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon minket! +36 70 632 1051

Kapcsolat űrlap

A* -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!